I spidsen for BGI akademiets fodboldlinje står to trænere; Signe Pries Andersen og Martin Møller Kristensen. Sammen udgør de et stærkt team, der ved, hvad de taler om. De brænder for både fodbold, og efterskoleverdenen – og for det fællesskab, der binder det hele sammen, både på og uden for banen.

Signe og Martin har dannet trænerpar på BGI akademiets fodboldlinje for piger siden 2019, hvor Martin takkede ja til at blive en del af teamet. Sammen har de to en stærk fodboldfaglig baggrund og en brændende interesse for fodbolden. Både når det gælder at skabe de bedste betingelser for samspil og træning, og når det gælder holdets og den enkeltes udvikling –teknisk, taktisk og mentalt. Faglighed, og især fællesskab, vægtes højt fra første dag, og der er plads til alle niveauer på banen.

Signe Pries Andersen Træner på BGI akademiets fodboldlinje for piger, har UEFA / DBU A licens. Signe er fodboldtræner på BGI akademiets pigefodboldlinje på 7. år. Derudover er hun assistenttræner for U17-pigelandsholdet og U15 talenttræner i DBU. Hun har tidligere været assistenttræner for KoldingQs Gjensidige kvindeliga hold På BGI akademiet underviser Signe desuden i faget T-mental, der giver eleverne mentale værktøjer til at navigere i deres nuværende talentmiljø – og så de på sigt har flere kompetencer til at klare sig i et elitemiljø. Derudover er hun ansvarlig for pigernes talenttræning, samt et mental-træningsprojekt på tværs af BGI akademiets idrætslinjer.

 

Martin Møller Kristensen
Træner på BGI akademiets fodboldlinje for piger, har UEFA / DBU A licens
Martin er tidligere talent- og elitetræner. Han har UEFA/DBU A licens og udover at være træner på BGI er han også ekspert på TV3 Sport / Viasat Sport og ekspertkommentator i Gjensidige kvindeliga. Martin har tidligere trænererfaring som ass. træner i 3F ligaen hos Skovbakken IK, samt som cheftræner for U18 DM og 1 div i IF Lyseng.
Foruden at være træner er Martin også kursuskoordinator i BGI akademiets Kursusakademi, hvor han blandt andet koordinerer en lang række fodboldcamps fordelt over skolernes ferier: påske, sommer, efterår og vinter. Blandt andet Ajax Camp, hvor også Signe er med på trænerlisten.

6 hurtige til Signe og Martin om BGI akademiets fodboldlinje

På BGI-pigernes Instagram-profil @bgi.fodboldpiger, kan du jævnligt møde Signe og Martin, hvor de sammen med pigerne fortæller om linjen og svarer på spørgsmål om alt fra hverdag, udlandsture, fællesskab, faglighed og meget mere.

I dag kan du dog også møde dem her, hvor vi skyder 6 hurtige spørgsmål afsted til dem:

Hvad kan jeg glæde mig allermest til i et år på BGI akademiets fodboldlinje?

Du skal glæde dig til et fantastisk efterskoleår, hvor du kommer til at udvikle dine fodboldfaglige evner, og du skal glæde dig til en masse fede kampe og stærke sociale fællesskaber. Vi kan garantere, at du møder nogle meget seriøse og dedikerede fodboldtrænere, som vil gøre alt for at give dig det bedste år.

Hvordan er fællesskabet og det sociale på fodboldlinjen?

Vi gør rigtig meget ud af fællesskabet på linjen med blandt andet linjedage og anderledes aktiviteter. Det gør, at vi har et helt unikt sammenhold. Sammenholdet og fællesskabet arbejder vi meget målrettet med fra starten af året, så alle lærer hinanden at kende – også på tværs af linjer og vores fællesskabsgrupper.

Hvordan foregår træningen?

Træningen er inddelt i niveau, og vi træner både i trupper og individuelt. Derudover bruger vi også vores Goal Station, samt mulighed for pladsspecifik træning. Du kan se en video og læse mere om vores Goal Station i anden artikel her på fodboldforpiger.dk. Her fortæller Signe blandt andet lidt om træningen og systemet deri.

BGI akademiets to Goal Stations (foto: Jacob Almtoft)
BGI akademiets to Goal Stations (Foto: Jacob Almtoft)

Hvad er Talenttræning, og hvordan foregår det? 

Talenttræning er et tilbud til de bedste spillere, hvor de får lov til at træne deres individuelle kompetencer. Derudover er der mulighed for at blive matchet på et højere niveau i sam-træning med drengene. Vi har talenttræning 2 gange i ugen udover vores 3 linje-træninger.

Er der udlandsture? Og hvor går de hen?

Vi plejer at tage til Holland og besøge Ajax Amsterdam, hvor vi får et indblik i deres fodboldfilosofi og en rundvisning på AJAX træningsanlæg og Johan Cruyff Arena. På turen får alle vores spillere mulighed for at træne med Ajax trænere, samt spille kampe mod hollandske hold. Det er en helt fantastisk tur, som vi hvert år glæder os rigtig meget til. Vi er afsted både fodbolddrenge og fodboldpiger. Det skaber et godt socialt samspil på tværs af køn.  

Hvem vælger BGI akademiets fodboldlinje? Og hvor god skal jeg være?

Vi har en stor fodboldlinje for piger. Det gør, at vi kan træne i niveaudelte trupper, så hver enkelt spiller bliver matchet ud fra evner og ambitioner. Vi har piger, der spiller mest for sjov og for fodboldens fællesskab men har også mange piger, der har ambitioner om at spille i den bedste række – og på landsholdet. Kort sagt er der plads til alle, der vil udfordre sig selv, og som brænder for fodbolden, ligesom alle de andre på holdet – og trænerbænken.

Vil du vide mere om BGI akademiets fodboldlinje for piger?

  • Online besøgsdag via Zoom

    • Søndag den 28. februar kl. 16.00 kan du komme til online besøgsdag på BGI akademiet på Zoom. Du deltager via linket til mødet, som du finder på vores besøgsdagsside her
  • Instagram

    • Find os – og stil spørgsmål til Signe, Martin og pigerne – på vores Instagramprofil: @bgi.fodboldpiger. Er du nysgerrig på BGI akademiet i det hele taget, kan du finde os og følge os på vores officielle Insta profil: @bgiakademiet (eller på Facebook, hvor vi også deler en masse forskellige opslag og historier)
  • Website – bgiakademiet.dk

Du kan selvfølgelig også læse mere om fodboldlinjen for piger på BGI akademiets website under fodboldlinjen. Du finder linket dertil lige her

Du kan også læse nogle af vores andre artikler her på fodboldboldforpiger.dk. Blandt andet om vores Goal Stations og træningen deri. Artiklen finder du her