Keeper Lene Christensen er Årets Kvindelige Talent 2020

0
1342
Lene Christensen i aktion for A-landsholdet. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

KoldingQ’s keeper, Lene Christensen, er kåret som Årets Kvindelige Talent 2020. Hun modtog prisen med stor overraskelse og glædestårer.

Af Marie Bebe

Lene Christensen var tydeligt overrasket og rørt, da hun modtog prisen som Årets Kvindelige Talent. Hele KoldingQ-holdet var samlet i en rundkreds på træningsbanen, da holdets anfører, Louise Eriksen, tog ordet og overrakte prisen til Lene Christensen. Det fik smilet frem hos prisvinderen.

”Jeg har aldrig regnet med at skulle få sådan en pris. Det betyder meget. Tak, fordi i er med til at presse mig hver dag, det betyder sgu meget”, siger Lene Christensen til KoldingQ TV

Keeperen fra KoldingQ havde svært ved at holde glædestårerne tilbage og lagde ikke skjul på, hvor overrasket og stolt hun var over at vinde prisen.

”Det er et kæmpe skulderklap for, at det år 2020, jeg har haft, har været fuldstændigt forrygende. Der er sket så mange ting i 2020, og at få sådan en anerkendelse er vildt stort. Jeg tror ikke, at jeg for 5-6 år siden nogensinde havde troet, at jeg skulle stå med sådan en pris. Det er lidt surrealistisk at være blandt dem, der får lov at få sådan en pris.” siger Lene Christensen til KoldingQ TV

Lene Christensen var også stolt over klubben og alle hendes medspillere, der med prisen får understreget, at KoldingQ er i stand til at udvikle store talenter.

”Det betyder sindssygt meget og er et skulderklap til klubben og holdkammeraterne –  KoldingQ er en klub, der godt kan finde ud af at udvikle talenter, og det synes jeg er en kæmpe cadeau til dem; trænere og de piger jeg spiller med hver dag”, siger Lene Christensen til KoldingQ TV