Brøndbytræner meget tilfreds med storsejr over ærkerivaler

0
907
Foto: Joh-Foto / Brøndby IF

Brøndbys cheftræner Per Nielsen var en meget glad mand efter lørdagens storsejr over ærkerivalerne fra Fortuna Hjørring. 

Af Marie Bebe

Der var både point og ære på spil, da Brøndby tog imod rivalerne fra Fortuna Hjørring i slutspillets anden runde. Opgøret endte med en sejr på hele 4-1 til hjemmeholdet fra Brøndby, og efterlod en meget tilfreds cheftræner.

“Det er klart, at når vi slår Fortuna, som sammen med os har været Danmarks to bedste hold de sidste mange år, og så med hele 4-1, så er man super glad og super tilfreds efter kampen”, siger cheftræner Per Nielsen til Brøndbys hjemmeside.

Per Nielsen fortæller på Brøndbys hjemmeside, at netop Fortuna Hjørring er det hold, man bare vil slå som Brøndby-spiller. Fire af Brøndby spillerne kunne efter kampen både kalde sig sejrsherre og målscorer; Agnete Nielsen, Frederikke Lindhardt, Josefine Hasbo og Nanna Christiansen sendte nemlig alle bolden i nettet mod ærkerivalerne.

Meget at bygge videre på

Lørdagens sejr kan, ifølge cheftræneren, bruges både mentalt og spilmæssigt i slutspillets kommende kampe. Brøndbyspillerne snører støvlerne igen onsdag, hvor holdet tager imod FC Nordsjælland i slutspillets tredje runde.

“Det boost, denne sejr giver, skal vi se, om vi ikke kan bygge videre på allerede på onsdag, når vi møder FC Nordsjælland, men vi scorer 4 mål, tanker masser af selvtillid og spiller rigtig godt rent defensivt også, så der er masser at tage med og bygge videre på, og det gør vi også”, siger Per Nielsen til Brøndbys hjemmeside.

Med sejren placerer Brøndby sig på slutspillets andenplads med 14 point, med 2 point op til HB Køge på førstepladsen og 8 point ned til Fortuna Hjørring på tredjepladsen.

Brøndby spiller mod FC Nordsjælland onsdag den 21. april kl. 17.30 i slutspillets tredje runde.