Danmark møder fire østeuropæiske lande i VM-kvalifikation

0
2172
Det danske landshold skal via Østeuropa for at nå til VM-slutrunden i 2023. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Rusland og Aserbajdsjan er blandt modstanderne, når Danmark skal spille sig til VM 2023. En fornuftig lodtrækning, siger landstræner Lars Søndergaard

Rusland, Bosnien-Herzegovina, Aserbajdsjan, Malta og Montenegro.

Det var de fem lande, som kom op af bowlen til Danmark, da der fredag blev trukket lod om kvalifikation til VM 2023, der spilles i Australien og New Zealand.

Rusland er den på papiret sværeste modstander, men landstræner Lars Søndergaard vurderer, at det alt i alt er en fornuftig lodtrækning, der giver fine danske chancer for nå til VM:

“Lodtrækningen kunne have været både bedre og værre for os. Rusland bliver en stor udfordring i kampen om førstepladsen, og der venter flere svære ture til Østeuropa. Vi har et stærkt hold, og vi glæder os til en spændende kvalifikation. Jeg ser gode chancer for at komme til VM,” siger Lars Søndergaard til dbu.dk.

Kvindelandsholdet indleder VM-kvalifikationen til september. Vinderne af de ni kvalifikationsgrupper kvalificerer sig direkte til mesterskabet, mens andenpladsen skal spille play-offs i oktober 2022.