Få indblik i livet som Gjensidige Kvindeliga-spiller

0
1624

Gjensidige Kvindeliga skal inspirere piger til at drømme, og nu kan hele fodbold-Danmark følge tre unge talentfulde fodboldkvinder, der udlever deres drøm som professionelle spillere i den bedste danske fodboldrække

SPONSORERET ARTIKEL | Lene Christensen, Josefine Hasbo og Laura Juul Hansen har mindst to ting til fælles: De er alle tre kontraktspillere i Gjensidige Kvindeliga og så er de ambassadører for Gjensidige Kvindeliga Drømmelegat. Som Drømmelegat Ambassadører vil de bakke op om unge fodboldpigers drømme – bl.a. gennem at dele historier og indlæg fra deres liv og hverdag som ligaspillere.

Du kan fremover følge Lene, Josefine og Laura på Instagram-profilen Min Fodbolddrøm (@min.fodbolddroem) hvor de på skift vil dele aktuelt indhold i form af videoer og billeder krydret med beretninger fra livet på og udenfor grønsværen.

Selvom fodboldkarrieren er en stor fællesnævner for de tre unge kvinder, så er de også tre meget forskellige personprofiler med hver deres drømme, ambitioner og tilgang til sporten.

Lene satser alt på fodbolden

21-årige Lene Christensen er målmand i KoldingQ og i december fik hun en forrygende debut på A-landsholdet i den vigtige sidste EM-kvalifikationskamp mod Italien. Det er ikke kun i den danske liga og på landsholdet man har øje på Lenes talent. Hun har nemlig fået en fornem plads på UEFA’s top ti over kvindelige talenter man bør følge de kommende år.

Lene har valgt at satse alt på fodbolden – og hun lægger ikke skjul på at drømmen på sigt er en karriere udenfor Danmarks grænser.

Lene Christensen

Laura skaber socialt engagement gennem fodbolden

har sine blot 20 år til trods allerede etableret sig som en af profilerne på ligaens aktuelle tophold HB Køge. Ved siden af sin professionelle fodboldkarriere bruger Laura også fodbolden i sit stærke sociale engagement.

Hun er hovedkvinde bag fodboldskoler for kræftramte børn og står bag JuulCph, som skal supportere og rejse midler til fodbolddage for udsatte børn over hele verden.

Laura Juul Hansen

Fodbold og studier går hånd i hånd for Josefine

Det er ikke bare på fodboldbanen at 19-årige

fra Brøndby IF har vist stort talent. Hun har også lagt energi i studierne, og i 2020 blev hun student med topkarakterer. Hendes boglige evner kombineret med talentet på fodboldbanen har givet hende et 4-årigt studieforløb på Harvard University, hvor der kommer fokus på både fodbold og økonomistudier.

Kufferten er pakket og Josefine er mere end klar til at drage afsted så snart corona-restriktionerne lempes, og der er grønt lys til at rejse.

Josefine Hasbo

Gjensidige gør pigers fodbolddrømme til virkelighed

Som hovedsponsor for Gjensidige Kvindeliga vil vi ikke alene støtte ligaens mission om at inspirere piger til at drømme. Vi vil også bidrage til at drømmene kan blive til virkelighed. Derfor har vi stiftet Gjensidige Kvindeliga Drømmelegat, som kan søges af alle fodboldpiger og -kvinder mellem 8 og 21 år.

Man kan søge som individuel spiller, som hold eller som klub, og man kan søge om lige præcis det, der kan bidrage til at gøre ens fodbolddrøm til virkelighed. Vi uddeler drømmelegater 3 – 4 gange årligt. Næste ansøgningsfrist er onsdag den 5. maj 2021.

Læs mere om Gjensidige Kvindeliga Drømmelegat her og følg med på Facebook,  hvor du kan se de andre ansøgninger og de glade legatmodtagere.