Kvindelandsholdet tester formen mod Australien og Spanien

0
2149
Theresa Nielsen, Sanne Troelsgaard, Nadia Nadim og Pernille Harder jubler efter en scoring i en tidligere VM-kvalifikationskamp mod Kroatien. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Danmark spiller testkampe i juni mod to af verdens bedste landshold. 10. juni gælder det Australien på Casa Arena i Horsens, og 15. juni er modstanderen Spanien i Madrid

To af verdens bedste landshold venter, når A-landsholdet til juni spiller to testkampe som led i forberedelserne til efterårets VM-kvalifikation.

Først gælder det Australien, der er nummer ni på FIFA’s verdensrangliste. Dem spiller landsholdet en testkamp imod den 10. juni på Casa Arena i Horsens. Derefter gælder det Spanien, som i april besejrede de forsvarende europamestre fra Holland. Dem møder Danmark møder den 15. juni i Madrid

”Det er fedt og en god målestok for os, at vi får muligheden for at se, hvor vi står mod to af verdens bedste landshold. Australien kommer topmotiveret, da kampen er vigtig i deres forberedelser til OL, og de har en af verdens bedste angribere i Sam Kerr. Spanien er måske det bedste landshold i Europa lige nu. Stammen på deres hold har netop vundet Champions League med FC Barcelona,” siger landstræner Lars Søndergaard til dbu.dk.

Landsholdsspiller Sanne Troelsgaard glæder sig over udsigten til igen at mærke støtten fra tribunerne.

”Vi nyder altid at spille på hjemmebane. Det er lang tid siden, at vi har haft mulighed for at få flere tusinde, danskere på lægterne, så jeg håber på stor opbakning i Horsens. Fodbold er ikke det samme uden fans, og følelsen bliver bare ekstra speciel, når vi har mange rød-hvide fans i ryggen,” siger Sanne Troelsgaard til dbu.dk.

Danmark-Australien har kick-off kl.18.00 den 10. juni, mens opgøret mod Spanien fløjtes i gang kl. 19.30 den 15. juni.

Billetsalget til kampen mod Australien sættes i gang i starten af næste uge. Du køber billet til kampen på billet.dbu.dk.