Brøndby ansætter head of coaching for pigetalentafdelingen

0
2000
Ian Melhede vender tilbage til Brøndby efter to år i FC Nordsjælland. Foto: Brøndby IF

Ian Melhede vender tilbage til Brøndby IF, hvor han får det overordnede sportslige ansvar for U13-1, U14-1, U16-1 og U18DM

Efter to år i FC Nordsjælland vender Ian Melhede tilbage til Brøndbyernes IF, hvor han bliver ny Head of Coaching i pigetalentafdelingen. Det betyder på dansk, at han får det overordnede sportslige ansvar for U13-1, U14-1, U16-1 og U18DM.

”Brøndbyernes If er rigtig glade for at få Ian ind som Head of Coaching på pigesiden. Ian er stærk sportslig og meget struktureret i sin måde at arbejde på, og det er vigtigt i forhold til den videre implementering af vores holdudviklings- og spillestilsprojekter,” siger talentchef Jan Borre i et opslag på klubbens Facebookside.

Ian Melhede har tidligere været U14 og U16 1-træner i Brøndby. De sidste to år har han været mentaltræner og assistenttræner på FC Nordsjællands U18 DM-hold. Han har også tidligere drevet virksomheden Mental Game / Det Mentale Spil, der har lavet individuel mentaltræning for unge elitefodboldspillere.

”Jeg glæder mig til at komme i gang med nye udfordringer i min titel som Head of Coaching, og jeg ser frem til, at bidrage til udvikling og fremgang i samarbejde med mine kollegaer. Det nye licenssystem i DBU gør, at kvindefodbold tager et nyt stort skridt i den rigtige retning, og jeg glæder mig til, at være en del af det set up der vil gøre en forskel,” siger Ian Melhede i en udtalelse på Brøndbys facebookside.

Han tilføjer, at Brøndby altid har haft en plads i hans hjerte:

”Jeg vil yde mit for at danne de rammer der skal til for, at klubben kan bevare den generelt store udvikling af vores ungdomsspillere, så endnu flere kan få deres drømme opfyldt,” siger Ian Melhede.