Florentina Olar og Camilla Kur tilbage i Fortuna

0
1721
Florentina Olar i en tidligere optræden for Fortuna Hjørring. Foto: Steen Trolle

Fortuna Hjørrings unge trup får til sommer tilgang af to velkendte og meget rutinerede profiler

De har fejret flere triumfer med Fortuna Hjørring og nu er de retur i klubben. To tidligere markante profiler hos Fortuna Hjørring, Florentina Olar og Camilla Kur, rykker fra den nye sæson tilbage til Hjørring fra FC Nordsjælland, hvor de har spillet de seneste år.

Dermed får Fortunas trup, der er blandt de yngste i Gjensidige Kvindeliga, tilgang af et par meget rutinerede og erfarne spillere. Florentina Olar er 35 år og har spillet 171 kampe for Fortuna, inden hun i 2019 flyttede til FC Nordsjælland. Hun er desuden anfører for Rumæniens landshold, som hun har spillet 135 kampe for.

Camilla Kur er 32 år og har spillet 102 kampe for Fortuna Hjørring. Hun har spillet 10 A-landskampe og har også flere udlandsophold bag sig, senest i Vålerenga i Norge. Sit gennembrud i landets bedste række fik Camilla Kur i Brøndby i årene 2009-2012.

“De to meget rutinerede spillere skal tilføje Fortunas elitehold den erfaring, som godt kan savnes, når der spilles med et super ungt hold. Talentet er i højeste grad til stede i Fortuna-truppen, og når der nu tilføjes så stor erfaring kan det ventes, at den kommende sæson i Gjensidige Kvindeliga bliver endnu mere positiv for Fortuna,” skriver Fortuna i en pressemeddelelse.

Camilla Kur skifter fra FC Nordsjælland til Fortuna Hjørring . Arkivfoto: Steen Trolle

Cheftræner vender retur

De to erfarne spillere tiltræder samtidig med, at en anden gammel kending skifter fra FC Nordsjælland til Fortuna Hjørring, nemlig Brian Sørensen, der 1. juli tiltræder som cheftræner i klubben, som han tidligere har vundet flere mesterskaber med.

Med sig har han australske Stephen Neligan, der beskrives som en stor kapacitet indenfor individuel træning. Stephen Neligan har siden august 2020 været tilknyttet FC Nordsjælland som Head of Individuel Development for kvindeafdelingen.