B93 vil skabe hold, der kan begå sig i ny U16 DM

0
1509
B.93s U14 liga-hold. Foto: B.93

B93 søger spillere til U14 liga-hold. Målet er, at skabe et hold, der kan klare sig i den nye U16 DM-liga om et år

“Er du eller din datter 2008’er, og med ambitioner om at spille i den landsdækkende U16 DM-række, med de bedste spillere i Danmark? Så er Københavns eneste licensklub måske noget for dig?”.

Sådan lyder en forespørgsel på B.93s hjemmeside, hvor klubben søger efter spillere til sit U14 liga-hold.

Der er enkelte ledige pladser tilbage på holdet, og målet er bygge et hold op, der kan begå sig på i nye landsdækkende U16 DM-liga, som går i luften om ét år.

“Vi har få ledige pladser tilbage på vores U14 hold, da holdet vil bestå af cirka 12 spillere fra 2008, enkelte fra 2007, samt flere gange om ugen have spillere i optræning fra U13. Det er også disse spillere, som vil spille kampene. Holdets størrelse skyldes bl.a. at vi ønsker at kunne arbejde mere intenst med en lille gruppe, og dermed øge deres muligheder for at kunne begå sig bedre i U16 DM efter et år,” skriver klubben.

B.93 tilføjer, at hvis man først er blevet elitespiller i Østerbro-klubben, så er der gode muligheder for at fortsætte på højeste niveau de kommende år:

“Vi har en tydelig rekrutteringstrategi, som betyder, at hvis først en spiller er kommet ind på et af vores Elite-hold, så er hun stort set sikret pladsen indtil hun bliver senior”.

Læs mere på B.93s hjemmeside her