Fortuna Hjørring på førstepladsen efter sikker sejr over AaB

0
924

Fortuna Hjørring fører Gjensidige Kvindeliga efter 3-0 sejr mandag aften over AaB

Tre kampe, ni point, 10 scoringer. Fortuna Hjørring har fået en forrygende sæsonstart i Gjensidige Kvindeliga, og efter en sikker 3-0 sejr hjemme mandag aften over AaB topper Fortuna nu ligaen.

Emma Snerle scorede to gange, mens Olivia Møller Holdt med en frisparksperle gjorde det til 3-0. Emma Snerle er med to scoringer nu topscorer i kvindeligaen.

“Vi spillede rigtig godt i perioder, men jeg savnede lidt mere skarphed på den sidste tredjedel af banen. Men vi fik samtidig bragt et par stykker i spil, som har siddet ude et stykke tid, så krydret med de tre point var det en fin aften,” sagde Fortuna Hjørrings cheftræner Brian Sørensen efter kampen til Nordjyske.

AaB-træner ærgrede sig

Med nederlaget er AaB stadig uden point. Den nytiltrådte cheftræner Claus Larsen ser dog fremgang i spillet og ærgrede sig nogle misbrugte muligheder.

“Vi kæmpede med alt, hvad vi har lært, men det er svært, når man møder det vel bedste hold i rækken. Jeg synes, at vi blev bedre i anden halvleg, og så ærgrer det mig, at vi ikke scorede på de muligheder, som opstod i starten og slutningen af kampen,” sagde han til Nordjyske.

Fortuna møder i næste kamp FC Thy – ThistedQ, mens AaB hjemme tager imod et andet tophold, de forsvarende mestre fra HB Køge, der også har maksimumpoint efter tre runder.

Stillingen i Gjensidige Kvindeliga efter tredje runde:

Tabel fra dbu.dk