SE MÅLENE: Caroline Møller scorer hattrick for Real Madrid

0
1903

Den danske landsholdsangriber Caroline Møller scorede tre gange, da Real Madrid onsdag slog islandske Breidablik i Champions League

“Hattrick hero” – hattrick-helten – lyder det fra tv-kommentatoren om Caroline Møllers præstation i onsdagens Champions League-kamp for sin nye spanske klub Real Madrid.

Den betegnelse kan ikke være mere præcis. Den danske landsholdsangriber spillede en drømmekamp og scorede tre gange i løbet af 37 minutter i første halvleg, da Real Madrid nedsablede islandske Breidablik med 5-0.

“Jeg er virkelig glad. Jeg har kæmpet med at få scoret mål her i starten, så det var en stor lettelse at score i weekenden og følge op med et hattrick. Pigerne er alle så flinke, så jeg er virkelig glad for at kunne hjælpe holdet,” siger Caroline Møller til uefa.com, i følge Ritzaua.

Caroline Møller skiftede i sommer fra italienske Inter til Real Madrid. Hun er gået målløs fra banen i sine første otte kampe for klubben, men i weekenden scorede hun sit første mål i 2-1 sejren over Eibar, og onsdag blev det så fulgt op med målene til 1-0, 2-0 og 3-0 mod Breidablik.

Real Madrid spiller Champions League igen til november. Her venter der anderledes stærk modstand, når holdet to gange skal møde storholdet Paris Saint-Germain.

Læs også:

Caroline Møller skifter til Real Madrid