“Starten på Lyngs har været både hård og helt vildt god”

0
1839
Laura Lægsgaard Hansen, Lyngs idrætsefterskole.,

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Laura Lægsgaard Hansen, Lyngs idrætsefterskole

Navn: Laura Lægsgaard Hansen
By: Viborg
Alder: 16
Position på banen: Målmand

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har valgt at tage på efterskole for at møde nye mennesker, udvikle mig både fagligt og som fodboldspiller. Jeg har også valgt det fordi jeg ikke følte mig klar til gymnasiet.

Hvorfor blev det Lyngs idrætsefterskole?

Jeg har valgt Lyngs idrætsefterskole for bl.a. deres mange faciliteter, og for idrætten, som jeg vægtede højt, da jeg valgte efterskole. Jeg valgte også Lyngs for at kende så få så muligt, og da Lyngs jo ligger et godt stykke fra Viborg, var det jo perfekt.

Hvordan har starten været?

Jeg synes at starten på Lyngs har været både hård, men også helt vildt god. Jeg har mødt rigtig mange nye mennesker, som jeg allerede er meget tætte med. Men det har selvfølgeligt også været hårdt at komme så langt væk fra alt, og komme et sted hen hvor man ikke kender ret mange.

“Jeg har mødt rigtig mange nye mennesker, som jeg allerede er meget tætte med”

“Jeg vil gerne lære en masse nye mennesker at kende, og udvikle mig både som fodboldspiller, men også socialt,” siger Laura Lægsgaard Hansen, Lyngs idrætsefterskole.

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Jeg vil gerne lære en masse nye mennesker at kende, og udvikle mig både som fodboldspiller, men også socialt.

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

Jeg vil rigtig gerne udvikle mig som målmand, og vinde en masse kampe med holdet. Men jeg vil også vægte fællesskabet på både skolen og holdet højt.