HB Køge og Fortuna Hjørring dominerer efterårets hold

0
1460
Fortunas Olivia Holdt og HB Køges Isabella Obaze er blandt de 11 udvalgte på trænernes bud på Efterårets Hold i Gjensidige Kvindeliga. Foto: Jess M. Madsen

Fem spillere fra topholdet HB Køge er på efterårets hold i Gjensidige Kvindeliga

HB Køge og Fortuna Hjørring har lagt afstand til de øvrige hold i Gjensidige Kvindeliga, og det kan ses i det bud på Efterårets Hold, som ligatrænere og landstrænere sammensatte i denne uge. Det domineres nemlig helt og holdent af de to tophold, som har hhv. fem og fire spillere på Efterårets Hold.

Fra HB Køge er Isabella Obaze, Kelly Fitzgerald, Cecilie Fløe, Emma Færge og keeper Kaylan Marckese på holdet, mens Fortuna har Olivia Møller Holdt, Emma Snerle, Karoline Olesen og Angela Beard med blandt de udvalgte.

Kun to spillere fra andre hold, har fået en plads på trænernes hold: Landsholdspilleren Kathrine Kühl fra FC Nordsjælland og Sarah Katrine Thygesen fra Kolding IF.

Bemærkelsesværdigt er det, at der ikke er en eneste Brøndby-spiller, der har fundet vej til Efterårets Hold. Brøndby er aktuelt på tredjepladsen i ligaen med 25 point efter et blandet efterår med otte sejre, en uafgjort og fem nederlag.