Unge Brøndby-spillere fik debut i kvindeligaen

0
1736
Mathilde Hagihara kom banen i Brøndbys kamp mod FC Thy-ThistedQ.

To af Brøndbys U18-spillere har den seneste måned fået spilletid på Brøndbys kvindeligahold

17-årige Mathilde Hagihara og 16-årige Meryem Baskaya er normalt holdkammerater på Brøndbys U18-hold, men nu har de begge også prøvet kræfter med Gjensidige Kvindeligaen.

Søndag den 3. oktober fik Mathilde Hagihara spilletid i Brøndbys kvindeligakamp mod FC Thy-ThistedQ, og i lørdags den 7. november kom Meryem Baskaya på banen i de sidste minutter af Brøndbys kamp mod AGF.

”Jeg syntes det har været superfedt at få muligheden for at træne med og samtidig få en kamp, det har været en anden udfordring end normalt på U18 DM-holdet,” fortæller Mathilde Hagihara til Brøndbys facebookside.

Hun håber nu på at kunne udvikle sig endnu mere og blive en fast del af kvindeligaholdet.

Hurtigere tempo

For Meryem Baskaya var det også en stor oplevelse:

”Det er rigtig fedt at have fået debut, det var et mål for mig så jeg er rigtig glad for at komme på banen. Jeg skal lige vænne mig til tempoet alting går lidt hurtigere end på U18DM,” siger hun til Facebooksiden.

Meryem håber selvsagt også på mere spilletid:

”Jeg vil gerne være en fast del af kvindeligaholdet i fremtiden, og samtidig vil jeg også gerne fortsat være en del af lige nu U17 Landsholdet men også U19 osv. Jeg ved at jeg skal blive ved med at udvikle mig for at opnå det,” siger hun.