BSF/LSF søger ny cheftræner til U15 holdet

0
858

Vi søger en engageret cheftræner til vores U15 piger som sidste sæson vandt U16-1 rækken. Holdet er et holdsamarbejde mellem LSF og BSF, som nu har stået på i halvanden år.

Vil du være med til at udvikle på fodboldfælleskabet og træningsmiljøet, samt indgå i et spændende set-up der er forankret i to traditionsrige klubber med stærke ungdomsafdelinger, Så læs med…

U15 holdet er stærkt fællesskab som over den sidste periode er vokset og rummer fodboldpiger på forskellige niveauer. Truppen består at spillere med ambitioner om fremtidigt DM fodbold, spillere som er relativt nye på en fodboldbane og en del piger midt imellem. Fællesskabet er vigtigt for pigerne

Talentudviklingen skal naturligvis være i højsædet – således at pigerne får et varieret træningstilbud med fokus på udviklingen af alle spillere. Derudover er det vigtigt at pigerne indgår i et større fodboldfællesskab, således at der er mulighed for at sende og modtage spillere til op-/nedtræning, samt fællestræninger og sociale aktiviteter på tværs af hold i de to klubbers pigeafdelinger. Holdet træner 3-4 gange om ugen og der er adgang til både fysisk træning og klubbens behandlerteam.

Du kommer til at indgå i et setup i pige/kvindeafdelingen m. reference til den sports- og talentansvarlige. Der vil være mulighed for sparring og samarbejde på tværs af pigeafdelingerne i LSF og BSF om bl.a. optræning, holdudvikling, spillerudvikling og fysisk træning m.m. Trænerteamet består udover dig, af en assistenttræner og to holdledere, der også har trænerbaggrund og dækker ind efter behov. Rundt om holdets team, er det Head of Coaching, Talent og udviklingsansvarlig, og en ungdoms fodbold koordinator, som står klar til sparring og udvikling.

LSF og BSF er en begge klubber med store ungdomsafdelinger og har en øget opmærksomhed på at udvikle stærke fællesskaber for piger omkring fodbolden. I rollen som cheftræner vil du få mulighed for at trække på ressourcer i begge klub og vil med det øvrige team omkring holdet stå for koordineringen af holdsamarbejdet på tværs af LSF og BSF.

Vi tilbyder aflønning efter aftale, træningstøj, videreuddannelse, sparring med andre trænere i pige-kvindeafdelingen

Er du interesseret, så er vi klubben med mulighederne.

Kontakt Head of Coaching Philip Nielsen på mobil: 31387735 eller mail phil@bsfodbold.dk