U18DM: Brøndby IF går efter top 3 i foråret

0
1009
Privatfoto: fra Brøndbyernes IF Pigetalents facebookside

Onsdag aften klokken 19.15 starter jagten på top 3 for Brøndby IFs U18DM hold, når de møder Kolding IF på Fynske Bank Arena i en topkamp. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med Lasse Petersen om målet for foråret 

Af Oliver Lundgaard

Onsdag aften tager Brøndby IF turen til Jylland for at spille årets første kamp om point i U18DM-Ligaen. Brøndby IF møder Kolding IF som indtager Pulje As andenplads. Sæson-målet for Brøndby er top 3, men endnu vigtigere er udvikling af spillerne:

“Vores mål for sæsonen er at gøre 2-3 spillere mere klar til vores Kvindeliga hold, i forvejen har vi allerede sendt 1 spiller der op som fra årgang 2006. Udover det er målet i Brøndby altid at ende i top 3 når vi snakker U18DM piger,” fortæller Brøndby IFs U18DM cheftræner Lasse Petersen. 

Det er en tilfreds Lasse Petersen som kigger tilbage på efteråret og frem mod foråret i U18DM-Ligaen: 

“Indtil videre er tingene gået okay, vi holder fast i toppen og det er bare fedt vi er flere hold om at kæmpe om det i år, det giver klart nogle flere intense kampe, som helt sikkert er mere udviklende for vores ungdoms fodbold,” siger Lasse Petersen.

Udvikling frem for resultater 

Brøndby IF er tilfredse med top 3:

“Men dermed aldrig sagt vi ikke går efter guldet, men for os er det stadig vigtigt vi kan udvikle og smide nogle spillere op på vores Kvindeliga, og det er klart hvis vi tager 2-3 spillere der op, så bliver guldet svære men aldrig umuligt,” forklarer Lasse Petersen. 

I vinterpausen har Brøndby IF hentet nye spillere ind til holdet. Det udtryk cheftræneren gerne vil se fra sine spillere i topkampen mod Kolding IF er blevet trænet i sidste uge hvor holdet vandt Viareggio Cup i Firenze

“Nu har vi lige haft en rigtig god tur til Italien, med nogle rigtig gode modstandere hvor vi har kunne træne vores udtryk. Så jeg forventer vi kan komme med samme udtryk som vi kunne mod Bl.a. AC Milan som vi mødte i gruppespillet og finalen,” siger Lasse Petersen og fortsætter:

“Man kan ikke undgå sådan en tur tager på kræfterne men jeg håber stadig vi kan komme med den energi klubberne i Danmark er vant til at se vi kommer med, dermed er Kolding også super stærke så det bliver en spændende kamp,“ forklarer Lasse Petersen til FODBOLD FOR PIGER.

Brøndby IF tager en tur til Jylland onsdag den 30 marts, hvor holdet møder Kolding IF klokken 19.15 på Fynske Bank Arena i en vaskeægte topkamp mellem Ligaens nummer 2 og nummer 4.