Landsholdet finpudser EM-formen i Helsingør

0
1303
Landsholdet træner på Viborg Stadion i efteråret 2021. Foto: Claus Birch/fodboldbilleder.dk - dbufoto.dk

Før det går løs for de danske kvinder til EM i England, lader holdet op til slutrunden på træningslejr i Helsingør

EM-sommeren 2022 nærmer sig for Kvindelandsholdet. Men før EM skydes i gang i England, samler Lars Søndergaard sine tropper i en træningslejr i Helsingør. Det skriver DBU.dk.

Borgmester i Helsingør, Benedikte Kiær, glæder sig over, at Pernille Harder, Signe Bruun, Kathrine Kühl og de øvrige landsholdsprofiler skal bruge Hotel Marienlyst og den tidligere stadionbane på Nordre Strandvej til at finpudse de sidste EM-detaljer.

”I Helsingør er vi utroligt stolte over at være landsholdenes hjemby sammen med Viborg, og vi sætter stor pris på vores gode samarbejde med DBU. Sidste sommer havde vi forud for og under EM-slutrunden Herrelandsholdet i Helsingør, og i år er det kvindernes tur til at forberede de afgørende kampe på banen i Helsingør. Vi glæder os meget til at tage imod Kvindelandsholdet og få sendt dem godt afsted til slutrunden,” siger Benedikte Kiær til dbu.dk.

Helsingør var sidste år været for Herrelandsholdet, da EM blev afviklet på hjemmebane. Fodbolddirektør Peter Møller er glad for at Kvindelandsholdet nu også får de samme gode rammer for forberedelsen til den vigtige slutrunde:

“Gennem lang tid og specielt sidste sommer løftede Helsingør Kommune og borgerne Herrelandsholdet, da de havde mest brug for det. Kærlighed og massiv opbakning fra tusinder af rød-hvide fans skyllede hen over holdet. DBU og landsholdet har altid følt sig hjemme i Helsingør. Vi håber, at alle vil støtte Kvindelandsholdet i samme omfang, og give spillerne og staben den bedste forberedelse forud for testkampen i Parken mod Brasilien samt et spændende EM,” siger Peter Møller.

Der vil være rig mulighed for at opleve de danske landsholdsstjerner i optakten til EM ved flere åbne træninger på Helsingør Stadion. Hold dig opdateret på dbu.dk og på Kvindelandsholdets sociale medier.