Støvring IF oplever stor pigesucces på deres store U16-pigeårgang

0
1144
Privatfoto: Støvring IFs U16 pigeårgang

I Støvring IF oplever de stor succes med deres store U16 pigeårgang som tæller intet mindre end 40 pigespillere

Af Oliver Lundgaard

“De skal gå hjem med smil på læben, føle de har været en del af noget og at de har ydet samt fået rosende ord med på vejen,” fortæller årgangsansvarlig David Jakobsen, der har været en del af årgangen siden de var U5. En af nøgleordene blandt den store fremgang på holdet er et godt fællesskab og ekstra fokus på de sociale arrangementer som nu udgør mere end 40 glade piger i årgangen 2007, 2008 og 2009.

Privatfoto: Aktivitet i klubhuset efter træning

U16-pigeholdet i Støvring oplever at pigerne både kommer fra byen men også udefra:

“Jeg bruger tid efter kampene på at skrive et referat til forældre og piger. Det lader til de sætter pris på dette og glæder sig til at se hvad der er skrevet om kampene,” fortæller David Jakobsen, om en af de ting trænerteamet sætter ekstra fokus på.

De socialearrangementer rygtes 

Forældrerådet på den store pigeårgang i Støvring IF er med til at skabe aktiviteter udover fodbolden for pigerne. Så meget at det rygtes i de nærliggende byer og skaber tilgange til holdet:

“Det rygtes i byen og på de andre pigeårgange, hvor sjovt vi har det og hvor meget vi laver socialt udover fodbolden,” siger en rosende David Jakobsen omkring det forældreråd der er omkring holdet som arrangere alt ligefra fællespisninger, tur til Djurs Sommerland, Golfture til familiedag på stadion, Vildbjerg Cup og Nytårskur.

Privatfoto: På tur til landskamp

Træningen på holdet er med fokus at pigerne både træner sammen men også i perioder kan være opdelt efter niveau:

“Derfor er det sjovt som træner at bruge sin fritid på at være en del af dette set-up med så mange glade fodbold piger. Det giver mig så mange sjove og gode oplevelser,” fortæller David Jakobsen som er årgangsansvarlig for Støvring IFs U16 pigehold til FODBOLD FOR PIGER

Privatfoto