Efterskoletræneren: “Jeg vil give det bedste af mig selv hver dag”

0
1057

Mød trænerne fra en række af landets bedste idrætsefterskoler: I dag: John Dyring, Idrætsefterskole Lægården

Navn: John Dyring
Alder: 39
Skole: Idrætsefterskole Lægården
Træner-cv: FC Midtjylland U13 og U14

Hvorfor er du fodboldtræner?

Jeg vil gerne udvikle og ikke mindst inspirere de unge mennesker.

Hvordan er det at være træner på en efterskole?

Det er udfordrende og sjovt. Det at have med hele spektret af niveauer at gøre hver dag, er fantastisk.

“Det er udfordrende og sjovt”

Hvad er jeres vigtigste fokus i træningen?

At ramme spillerne på det niveau de er på, så alle kan gå ind fra træning med en fornemmelse af, at de har fået noget ud af det.

Hvilken fodboldmæssig udvikling håber du, at eleverne gennemgår i løbet et skoleår hos jer?

Jeg håber at deres fodboldlyst er blevet forbedret og at alle spiller fodbold i en klub når de er færdige med at gå på efterskole.

Hvad er din yndlings-træningsøvelse?

Jeg har mange jeg godt kan li.

Hvilken/hvilke trænere inspirerer dig, og hvorfor?

Kenneth Andersen som er U19 træner i FCM, han har lært mig mange ting. Bare det at man godt kan være rolig og saglig og stadig være inspirerende og kontant når der er behov for det. Samt hans væremåde omkring spillere og kollegaer, han er uden sammenligning den bedste træner jeg har haft fornøjelsen af at være omkring.

Hvad er din personlige ambition som træner?

At bidrage med mit bedste hver dag. Jeg synes, der er en udvikling helt generelt, at man har så travlt med at man skal alle mulige forskellige ting om så og så lang tid, så man kan glemme, at det er i dag man kan gøre en forskel. Så det at give det bedste af sig selv hver dag er egentlig min ambition. Det tror jeg også på er det som udvikler den enkelte spiller bedst.

“det er i dag man kan gøre en forskel”