SE MÅLENE: FCN slår AGF og snupper slutspilsplads

0
789

FC Nordsjælland klar til forårets slutspil efter 2-1 sejr over AGF, som i stedet skal spille kvalifiktionsspil til foråret

Der var enormt meget på spil, da AGF lørdag tog mod FC Nordsjælland i Gjensidige Kvindeliga. Vinderen kunne sikre sig en plads i forårets slutspil, mens taberen havde udsigt til et forår, hvor der skal kæmpes mod nedrykning i Kvalifikationsspillet.

Det blev gæsterne fra FC Nordsjælland, der løb med den attraktive slutspilsplads. Med en sejr på 2-1 slutter FCN på 5. pladsen, mens AGF ender på 7. pladsen.

Men AGF stod faktisk med slutspilsbilletten i hånden undervejs. Fem minutter før pausen headede Sofie Bloch hjemmeholdet foran 1-0, som var stillingen ved pausen.

Men i 2. halvleg udlignede FCNs landsholdsprofil Kathrine Kühl, og fem minutter før tid sørgede holdkammeraten Dajan Hashemi for slutsspilspladsen, da hun scorede sikkert til på et straffespark.