Tre U16-spillere bliver en fast del af førsteholdstruppen hos Næstved HG

0
1784
Foto: Næstved HGs førsteholdstrup

Tre unge U16-spillere bliver permanent en del af førsteholdstruppen hos Næstved HG som i foråret skal kæmpe om en billet til Gjensidige Kvindeliga 

Af Oliver Lundgaard

De tre unge U16-spillere Signe Sønderup, Ditte Sønderup og Hannah Jørgensen var alle en del af Herlufholm GF U16-pigeholds store bedrift i efteråret, hvor holdet vandt Liga Øst 1. Nu er de tre spillere permanent blevet en del af førsteholdstruppen hos Næstved HG som til foråret skal kæmpe med om en billet til Gjensidige Kvindeliga i kvalifikationsspillet som holdet kvalificerede sig til i dette efterår.

Foto: De tre U16-spillere som nu bliver en del af førsteholdstruppen hos Næstved HG

Det bliver debut til Ditte Sønderup og Hannah Jørgensen i foråret. Signe Sønderup har i dette efterår fået debut på holdet mod AaB på hjemmebane. Det glæder både klubben og holdets cheftræner Steen Hansen at få tre unge spillere i truppen:

“Vi ser et stort potentiale i alle tre spillere, så ved at de bliver permanent udtaget til Kval.-liga truppen, håber vi på at se yderligere udvikling hos pigerne. Det er godt for deres udvikling at træne med højere tempo og intensitet,” udtaler Steen Hansen. til klubben.

Næstved HG er et samarbejde mellem Næstved Boldklub og Herlufsholm GF som i dagligtale betegnes som HG. Til foråret skal holdet blandt andet møde de to nedrykkere fra Gjensidige Kvindeliga, AGF og Sundby Boldklub i kvalifikationsspillet.