Kolding IF skriver kontrakt med landsholdskeeper Laura Worsøe

0
1078
Foto: Kolding IF

Kolding IF har skrevet kontrakt med landsholdskeeper Laura Worsøe frem til sommeren 2025

Af Oliver Lundgaard

Den 21-årige keeper, Laura Worsøe kommer til Kolding IF, hvor hun senest har spillet i Sundby Boldklub. I 2022 blev hun udtaget til kvindelandsholdet for første gange, hvor hun også tidligere har repræsenteret ungdomslandsholdene i U16, U17 og U19.

Laura Worsøe glæder sig til de nye udfordringer i Kolding IF:

“Jeg er rigtig spændt på at skulle til Kolding. Truppen viste gode takter i efteråret, så jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet og forhåbentligt bidrage til, at det også bliver et godt forår, ” udtaler Laura Worsøe og fortsætter:

“Min dialog med klubben og trænerne har hele vejen igennem været rigtig god, så jeg er meget spændt på at komme til Kolding IF, ” fortæller Laura Worsøe til klubbens hjemmeside.

Foto: Laura Worsøe og Frederik Lund

Laura Worsøe har spillet sine ungdoms år i Odense Q og nu gælder det Kolding IF frem til sommeren 2025, hvilket glæder Frederik Lund som er tekniskchef hos Kolding IF:

“Laura er en utrolig dygtig keeper og har haft en rivende udvikling, som også har resulteret i at hun nu er inde omkring A-landsholdet. Derfor er vi glade for at få sikret endnu en stærk spiller til truppen, ” siger Frederik Lund til klubbens hjemmeside.