Odense Q får hjemmebane på Nature Energy Park

0
1209
Foto: Odense Q

Odense Q har sammen med Odense Boldklub og Odense Kommune lavet en aftale om at klubben kan spille deres hjemmekampe på Nature Energy Park i foråret 

Af Oliver Lundgaard

Forårssæsonen nærmer sig og for Odense Q kan de nu glæde sig over at skulle spille på hjemmebane på Nature Energy Park. Klubben har lavet en aftale med Odense Boldklub og Odense Kommune om afvikling af holdets hjemmebanekampe i foråret på Nature Energy Park.

I foråret skal Odense Q spille i kvalifikationsligaen til Gjensidige Kvindeliga og det glæder den nye direktør for Odense Q John Bæksted at holdet nu kan spille sine vigtige kampe på et stadion som normalt kun bruges til Superliga-fodbold:

“At vi kan tilbyde det bedste sted der findes på Fyn/Odense, og at det er alle kampene og ikke bare en enkelt i ny og næ, er vi rigtig glade og stolte af. Vi glæder os til forårets kampe og til den store opbakning på lægterne,” udtaler John Bæksted til FODBOLD FOR PIGER.

Læs også: Odense Q opruster med ny fuldtidsansat direktør

Foto: Odense Q

Superligaholdet fra Odense Boldklub vil spille deres Superliga-kampe modsatte weekend af Odense Q’s og det får en vigtig betydning for at Odense Q kan fortsætte deres stigende interesse for holdet:

“Vi kan forsætte med at bygge på den meget stigende interesse der er om opbakning til os og dansk kvindefodbold. Forhåbenligt kan vi også få endnu flere til at spille fodbold og at de kan se at det er tilladt at drømme stort, ” fortæller John Bæksted der er direktør for Odense Q.

 

Odense Q skal i forårets kvalifikationsspil møde AGF, B93, Næstved HG, Sundby og AaB. Holdets første hjemmekamp på Nature Energy Park bliver lørdag den 1. april klokken 14.00 hjemme mod AaB.