Brøndby IFs 20-årige Mathilde Gaarn lejes ud til FC Thy-Thisted Q

0
708
Foto: Joh_foto

Brøndby IF udlejer 20-årige Mathilde Gaarn til FC Thy-Thisted Q for resten af sæsonen i Gjensidige Kvindeliga

Af Oliver Lundgaard

Mathilde Gaarn der kom til Brøndby IF i sommers lejes ud til FC Thy-Thisted Q for resten af sæsonen grundet sparsomt med spilletid for den 20-årige offensivespiller. Brøndby IF ser gode muligheder for alle parter i aftalen, der er indgået:

“Vi har valgt at leje Mathilde ud til FC Thy-Thisted Q, da vi syntes det er vigtigt at hun som etableret liga-spiller opnår fast spilletid. Vi håber med denne udlejning at se Mathilde tilbage på det niveau, som hun viste i Kolding IF,” forklarer Claus Jensen, sportschef hos Brøndby IF Women.

Mathilde Gaarn ser frem til mere spilletid i det nordjyske:

“Det har været et hårdt halvt år i klubben grundet skade og mindre spilletid. Men jeg har stadig mod på at udvikle mig, og forhåbentlig kan jeg give den gas på fodboldbanen igen, hvor jeg hører til. Det er ikke et farvel men et på gensyn,” fortæller Mathilde Gaarn til klubbens hjemmeside.

Mathilde Gaarns kontrakt med Brøndby IF udløber i 2024.