AGF Kvindefodbold belønner eget talent med en kontrakt

0
1116
Foto: Johanne Guldbæk, AGF (26). 05.08.2022. Gjensidige Kvindeliga. AGF-KoldingQ. Foto: Ole Nielsen.

AGF Kvindefodbold belønner 19-årige Johanne Guldbæk med en to-årig kontrakt 

Af Oliver Lundgaard

Johanne Guldbæk har været en del af U18 DM-holdet i sæsonen 2020/2021 og har siden i halvandet års tid været en del af førsteholdstruppen hos AGF Kvindefodbold – nu har hun skrevet under på sin første kontrakt. Hos AGF glæder de sig over at skrive kontrakt med en spiller, der har stærke AGF-værdier:

“Johanne Guldbæk har en enorm stærk karakter, og hendes iver for at præstere og blive bedre, skal nok flytte hende langt. Vi er derfor glade for, at vi er blevet enige om et partnerskab henover de næste to år, hvor vi kan blive ved med at lægge på Johannes udvikling, hvor hun fortsat er ung-senior. Vi ved at hun altid er garant for et stort løbepensum, masser af fysik og en dedikeret arbejdsindsats, hvilket er helt i tråd med den AGF-kultur, vi ønsker, ” siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve til klubbens hjemmeside.

Johanne Guldbæk, AGF (26). 05.08.2022. Gjensidige Kvindeliga. AGF-KoldingQ. Foto: Ole Nielsen.

Johanne har været med hele vejen

Johanne Guldbæk har været med lige fra begyndelsen. Johanne Guldbæks spillerkarriere startede i Hadsten inden hun skiftede til VSK Aarhus. Senere skiftede hun til IF Lyseng, hvor hun var indtil skabelsen af AGF Kvindefodbold, hvor hun blev en del af U18DM-holdet inden fast blev en del af førsteholdstruppen:

Jeg har været med hele vejen siden vi startede under AGF-fanerne og det er fedt nu, at kunne kalde sig kontraktspiller for byens hold. Jeg håber min aftale vil betyde, at jeg endnu bedre kan fortsætte min udvikling som spiller i vores gode miljø, hvor jeg har meget at lære endnu,” forklarer 19-årige Johanne Guldbæk til klubbens hjemmeside i forlængelse af at hun skrev sin kontrakt under med klubben.

Johanne Guldbæk fik førsteholdsdebut som 17-årig og står noteret for 10 kampe i efteråret.