Hellerup IK (HIK) satser på 1. senior kvinder med ny erfaren træner

0
1370

HIK fodbold ansætter erfaren træner til kvinde-senior, og fortsætter en ambitiøs satsning på en hurtigt voksende pige/kvinde-afdeling

Af: Rasmus Madsen, HIK

KLUBNYT: HIK Fodbold’s nye cheftræner for 1. senior kvinder, Henrik Iversen, kommer med flotte resultater i bagagen og mange års erfaring som både herre- og kvinde-træner.

Senest var Henrik Iversen cheftræner for Ølstykke FC 1. senior kvinder, som han var med til på kun to år at flytte fra en mellemplacering i Sjællandsserien, over et Sjællandsmesterskab, til en plads i 2. division. (læs mere om det her).

Efter et besøg i HIK og overværelse af en træning takkede Henrik ja til at blive cheftræner for HIK’s 1. senior kvinder, en trup på over 20 kvinder, som idag spiller i Københavnerserien.

Henrik Iversen fortæller om sine planer for 1. senior holdet:

Der er masser af potentiale i det hold – de er unge og der er god energi – det kan vi komme langt med. HIK er i rivende udvikling på kvinde-siden og det vil jeg gerne være en del af“.

Vi skal sammen skabe et hold som kan tage næste skridt. Det kommer til at kræve hårdt arbejde og at spillerne tror på mig og på den måde vi spiller. Det bliver nok lidt mere direkte fodboldtræning end holdet er vant til – jeg har forventninger til kvinderne ift. niveau og form, samt en indstilling til en seriøs fodboldtræning.

Min fornemmelse er at spillerne både kan og vil mere både træningsmæssigt og kampmæssigt – vi skal arbejde med at få det fysiske og det tekniske på plads, sammen med en god taktisk forståelse for spillet.”

Jan Zirk, HIK Fodbold’s Head of Coaching for piger/kvinder, glæder sig over at det er lykkedes at tiltrække en kapacitet som Henrik Iversen. “Vi er igang med at rykke pigefodbolden i HIK til nye niveauer, og vi er i de seneste år vokset kraftigt både i antal medlemmer (næsten 400 piger i HIK) og på resultatsiden, hvor vi spiller i de bedste rækker på Sjælland for de fleste årgange. Nu har vi fået en kritisk masse i de ældste årgange, U18 som er meget stor, og nu også en fornuftig størrelse 1. senior trup, som vi kan bygge en masse spændende på. Vi glæder os over at der løbende kommer den del piger/kvinder til udefra, fordi vi nu i HIK har et tilbud der er attraktivt for senior-kvinder der gerne vil spille fodbold på højt niveau.

Vil du høre med om HIK’s 1. senior kvindehold så kontakt Jan Zirk på: zirk@hik.dk