Sjællandske klubber i nyt samarbejde om pigefodbold

0
719

BSF har indgået samarbejdsaftaler med pigefodboldafdelingerne i Albertslund IF og Helsinge Fodbold. BSH har flere lignende samarbejdsaftaler er på vej

Et nyt fodboldsamarbejde til gavn for pigefodbolden har set dagens lys på Sjælland. Det er Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF), der har indgået samarbejdsaftaler med pigefodboldafdelingerne i Albertslund IF og Helsinge Fodbold. Formålet er udvikle pigefodbolden yderligere i klubberne, skriver BSF på sin hjemmeside.

”Fremover vil klubberne sparre med hinanden omkring træning og udvikling af både børne- & ungdomspigefodbolden. Klubberne vil optimere udviklingsmulighederne for de dygtigste spillere, ligesom der vil blive fokuseret på at give endnu flere piger muligheden for at udvikle sig yderligere indenfor fodbolden,” lyder det på hjemmesiden.

Aftalerne er første skridt på vejen. Målet er, at flere klubber kommer til, fortæller Kenneth Nielsen, Head of Coaching:

“Vi ser frem til løbende at byde endnu flere klubber velkommen i samarbejdet. Jeg er meget glad og tilfreds med, at kunne starte det hele ud med lige netop Albertslund og Helsinge, der begge arbejder hårdt hver eneste dag via dygtige og engagerede ildsjæle, for at give pigerne de bedst mulige forhold på fodboldbanerne. Det vil vi gerne bakke op om, og være med til at udvikle endnu mere, og det arbejde ser vi i BSF enormt meget frem til,” udtaler han på BSFs hjemmeside.