BGI akademiets fodboldpiger vinder Skoleliga 3

0
915
Glade fodboldpiger fra BGI akademiet, der er vinder af Skoleliga 3. Foto: BGI akademiet

BGI akademiets fodboldpiger er vindere af Skoleliga 3, efter en 1-0 sejr i finalen mod Hestlund Efterskole til finalestævnet i Odense

Af Oliver Lundgaard

“Vi spillede en rigtig fin turnering mod nogle gode hold, men vi formåede at blive ved at bevare fokus og angribe. Det resulterede i flere flotte mål,” fortæller holdets træner og efterskolelærer på BGI akademiet, Sofie Flening.

BGI akademiets fodboldpiger besejrede først Grønsund Efterskole med 2-0 inden en spændende finalekamp mod Hestlund, blev vundet med 1-0. Skoleligaen har kørt siden sommerferien sidste år, hvor skoler møder hinanden og kan kvalificere sig til finalestævnet som i år blev spillet i Odense:

“Det er fedt, at Dansk Skoleidræt også vil arrangere en turnerning for 8 mands hold, så alle niveauer har mulighed for at vinde en titel,” fortæller Sofie Flening til FODBOLD FOR PIGER.