Nils Nielsen bliver fodbolddirektør hos Manchester City Women

0
1165
Foto: Manchester City

Manchester City Women har annonceret at danske Nils Nielsen bliver ny fodbolddirektør for klubbens kvindehold 

Af Oliver Lundgaard

Nils Nielsen der senest har været landstræner for Schweiz kvindefodboldlandshold har landet et nyt topjob i England, hvor han skal være fodbolddirektør for Manchester City Women.

Nils Nielsen skal have ansvaret for træner- og spillerudviklingen på tværs af kvindefodboldholdene hos Manchester City Women, hvor han også skal have ansvarligt for rekruttering af spillere til Manchester City Womens helt eget pigeakademi, Academy Stadium.

Nils Nielsen er glad for sit nye job og glæder sig til at skulle starte:

“Jeg har altid været utrolig passioneret omkring udviklingssiden af ​​spillet – det har drevet mig gennem hele min karriere. Manchester City ønsker at være banebrydende, og det gør dette til den perfekte klub for mig at være i,” fortæller Nils Nielsen.

Foto: Manchester City Women

I 2017 hentede Nils Nielsen som landstræner for kvindelandsholdet EM-sølv til EM i Holland og nåede 57 kampe som landstræner på de fire år, han var landstræner for Kvindelandsholdet. Nils Nielsen kan se frem til at skulle arbejde sammen med klubbens administerende direktør Gavin Markel, der forsats vil lede den overordnede forretningsdrift for Manchester City Women.

Nils Nielsen er spændt på det kommende job hos Manchester City Women, der vokser på pige/kvindesiden i England:

“Dette er en klub, der vil fortsætte med at vokse, og det gør mig meget spændt på, hvad der ligger forude i fremtiden.” siger Nils Nielsen.