35-årige Jessica Davis er ny sportschef for FC Nordsjælland

0
973
Foto: FC Nordsjælland

35-årige Jessica Davis er ny sportschef for FC Nordsjælland og tiltræder den nye stilling, når hun har lagt støvlerne på hylden 

Af Oliver Lundgaard

Den 35-årige anfører, Jessica Davis lægger støvlerne på hylden når slutspillet for FC Nordsjælland er ovre. Efter sommerferien venter der en ny arbejdsfunktion for Jessica Davis, der skal være sportschef for Kvindeligaholdet.

Jessica Davis har spillet 68 kampe for FC Nordsjælland og glæder sig til det næste kapitel i hendes liv:

“Jeg har været fuldt fokuseret på min fodboldkarriere, og her i den nærmeste fremtid vil jeg også koncentrere mig om at få den afsluttet bedst muligt – og forhåbentligt med en pokal som allersidste punktum, ” fortæller Jessica Davis og fortsætter:

“Jeg har altid villet have en exitstrategi i forhold til min karriere, og det her var den bedste, jeg kunne forestille mig. Det har været en fantastisk tid i FC Nordsjælland, så da vi begyndte at snakke om muligheden for at blive i en anden rolle, skulle jeg ikke bruge meget betænkningstid,” siger Jessica Davis.

Foto: FC Nordsjælland

Det vækker glæde hos FC Nordsjælland at kunne lande aftalen med deres nuværende anfører og kommende sportschef Jessica Davis:

“Vi er meget glade for at kunne præsentere Jessica Davis som sportschef for Kvindeliga-holdet, for det viser med al tydelighed, at vi mener det, når vi siger, at vi vil skabe et udviklingsmiljø for både spillere og stab,” forklarer Phil Radley der er COO hos FC Nordsjælland.

Klubben fortæller at Jessica Davis starter i det nye job umiddelbart efter pokalfinalen, der spilles den 21. juni mod Fortuna Hjørring.