EvN Cup samler otte af landets bedste U14-hold

0
1698
FC Nordsjællands U14-piger vandt EVN Cup i 2022.

Efterskolen ved Nyborg er i weekenden 25.-27. august vært for den årlige U14-træningsturnering EvN Cup, som samler hold fra hele landet

Otte af landets bedste U14-hold mødes i weekenden i Nyborg til tre dages fodbold på en af landets store idrætsefterskoler. Det er Efterskolen ved Nyborg (EVN), som er vært for det årlige EVN Cup, der i år samler U14-piger fra Team Odense Q, Lyseng, FCN, BSF, Varde, B93, Dalum/Næsby og Allerød.

“Det er en MEGA FED fodboldweekend med nogle af landets mest talentfulde U14-piger. Udover en masse flot fodbold og sparring mellem klubberne, får pigerne også et indblik i efterskoleverdenen. Hele skolen, som normalt rummer 186 elever, er fyldt op med fodboldglade U14-piger,” fortæller EVN til fodboldforpiger.dk

Alle holdene spiller en kamp fredag, to kampe lørdag og en kamp søndag. Lørdag aften holder skolens pigetrænere, Kristoffer Johannsen, Jeppe Abel og Louise Helstrup, et oplæg, hvor de fortæller om EVN. I løbet af weekenden er der også mulighed for, at pigerne kan hilse på EVN-trænerne.

De 14 kampe spilles på kunststofbanen ved Efterskolen, Ringvej 5 i Nyborg. Turneringen plejer at tiltrække en del tilskuere, for som EVN skriver: “der er selvfølgelig garanti for god fodbold, solskin og masser af kaffe”.

Læs mere om EVN her