Team Viborg-talentchef ansættes på fuld tid

0
820
Martin Østergaard er nu ansat på fuldtid som talentchef i det nye samarbejde mellem Viborg FF og Team Viborg.

Martin Østergaard bliver talentchef på fuldtid i det nye samarbejde mellem Viborg FF og Team Viborg. Hans opgave bliver at styrke talentudviklingen for pigefodbolden i Viborg

Martin Østergaard, der siden 2019 har været talentchef på deltid i Team Viborg, bliver nu ansat på fuld tid som talentchef i det nye samarbejde mellem superligaklubben Viborg FF og Team Viborg.

Viborg FF og Team Viborg offentliggjorde i sommer en aftale om et formelt samarbejde med det formål at skabe rammerne for elitefodbold for kvinder på højt niveau i Viborg og at udvide de eksisterende rammer for talentudvikling for pigefodbolden i Viborg. Det er den opgave, som Martin Østergaard skal løfte. Derfor dropper han nu deltidsjobbet som skolelærer for at bruge al sin arbejdstid på talentchef-arbejdet.

“Det er fantastisk, at Viborg FF og Team Viborg er gået sammen om at udvikle kvinde- og pigefodbolden i Viborg og omegn endnu mere. Det sender et stærkt signal til de kvinder og piger, der løber rundt på fodboldbanerne, om at vi virkelig vil dem, og jeg er utrolig glad for og stolt over, at jeg nu får mulighed for at kaste endnu flere kræfter ind i denne positive udvikling,” siger Martin Østergaard til Viborg FFs hjemmeside.

Direktør i Viborg FF, Morten Jensen, siger:

“Martin er en person med gode værdier, og vi kender ham rigtig godt og har haft et rigtig godt samarbejde tidligere, da Martin var en del af FK Viborg. Derudover har vi set et flot udviklingsforløb hos Team Viborg, mens Martin har været en del af det. Derfor har det været helt naturligt, at Martin nu er valgt som ansvarlig for vores involvering i kvinde- og pigefodbolden i Viborg”.

Martin Østergaard er født, opvokset og bosiddende i Viborg, og han har selv spillet børne- og ungdomsfodbold i Viborg FF. Martin har også en fortid hos FK Viborg, hvor han var koordinator fra 2013 til 2019. Han har desuden en kandidat i uddannelsesvidenskab med et afsluttende speciale omhandlende læring og talentudvikling inden for fodbold.

Læs også: Team Viborg i samarbejde med superligaklub: Vil med i toppen af dansk kvindefodbold