Vildbjerg-leder om samarbejde med FC Midtjylland: “Det er så fantastisk”

0
2628
"Det er det her, vi har drømt om de seneste 10 år," siger Ketty Lauritsen, formand for kvindeseniorafdelingen i VSF, om samarbejdet med FC Midtjylland. Foto: Vildbjerg SFs facebookside

FC Midtjylland går ind i kvindefodbold via et samarbejde med Vildbjerg SF, der fra næste år skal spille i FC Midtjyllands sort-røde farver. “Jeg er pivstolt,” siger Ketty Lauritsen, kvindeformand i Vildbjerg SF

“Det er en af de største dage i mit liv. Det er så fantastisk, at jeg ikke kan lade være at knibe en lille tåre”.

Sådan siger Ketty Lauritsen, formand for kvindeseniorafdelingen i Vildbjerg SF, til Herning Folkeblad, efter at det i sidste uge kom frem, at FC Midtjylland går ind i kvindefodbold via et samarbejde med Vildbjerg FC.

Midtjyderne, der er blevet købt at rigmanden Anders Holch Povlsens selskab Heartland, vil lancere et kvindehold i 2024. I praksis overtager FC Midtjylland licensen for Vildbjergs 2. divisionskvinder, og der skydes en sum penge i holdet, så der kan laves kontrakt med 15 spillere. Fra sommeren 2024 udvides samarbejdet, så alle Vildbjergs U13-, U14-, U16-og U19-kvinder også skal spille i FC Midtjyllands sorte og røde trøjer.

“Det er det her, vi har drømt om de seneste 10 år. Vi har i efterhånden flere år vidst, at der snart skulle ske noget, for vi kan ikke længere magte opgaven med vores kvindehold økonomisk,” siger Ketty Lauritsen til Herning Folkeblad.

“Det er det her, vi har drømt om de seneste 10 år”

Hun har været med i Vildbjerg SF i 40 år og har det helt fint med, at Vildbjergs gule farve nu erstattes af FC Midtjyllands sort-røde. De to klubber passer godt sammen, mener hun.

“Jeg er pivstolt af Vildbjerg -at man har bakket op om det her pigeprojekt i så mange år nu, og det bliver jo stadig med de personer og ledere, vi har her i Vildbjerg, der kommer til at stå bag dem også fremadrettet,” siger hun til den lokale avis.

Læs også:

FCM går ind i kvindefodbold: Vil med i europæiske turneringer