Kolding IF topper kvindeligaen efter drømmehug

0
631
Kolding IF jubler efter scoringen til 1-0. Foto: Jess M. Madsen

Kolding IF fik sin tredje sejr på stribe takket være forrygende scoring af Benedicte Moss

Tre kampe, tre sejre, en målscore på 6-0. Kolding IF har fået en forrygende start på Gjensidige Kvindeliga, og holdet topper nu Gjensidige Kvindeliga med ni point – tre point foran Brøndby, der har dog kun har spillet to kampe.

Den tredje sejr kom lørdag, hvor Kolding IF på udebane vandt 1-0 over Fortuna Hjørring. Det var gæsternes Benedicte Moss, der sørgede for sejren i det 36. minut. En Fortuna-spiller tog et kikset træk i eget felt, Benedicte Moss kom imellem og snuppede bolden; hun drejede 180 grader rundt om sig selv – og sendte bolden op i det fjerneste hjørne.

Fortuna har dermed fortsat tre point og er nummer fem.

Du kan se målet her: