Tophold fra kvindeligaen og 1. division mødes i kvindepokalen

0
703
Kolding IFs anfører Ida Guldager og keeper Sofie Grøn skal onsdag en tur til Odense, hvor de møder OB Q i Gjensidig Kvindepokalen. Foto: Kolding IF

OB Q og Kolding IF fører hhv. 1. division og Gjensidige Kvindeliga. Onsdag mødes holdene i Gjensidig Kvindepokalen

Både Kolding IF og OB Q har fået en perfekt start på sæsonen. Kolding IF fører Gjensidig Kvindeliga efter tre sejre i tre kampe, og det nystiftede OB Q, som er OBs nye kvindehold, fører 1. division efter fem sejre og enkelt uafgjort. Nu mødes de to hold så i anden runde af Gjensidig Kvindepokalen. Det sker onsdag kl. 17.30 på Nature Energy Park i Odense.

OB Q er baseret på det tidligere Odense Q, som selskabet bag Odense Boldklub overtog 1. juli. Holdet er blevet forstærket med to amerikanere og en canadier og har leveret et stærkt indtryk i 1. division, så Kolding IF har respekt for sin pokalmodstander.

“Selvom de går under et nyt navn, er det et etableret hold, som har leveret gode resultater i denne sæson. Odense spiller til dagligt i 1. division og her har de ikke tabt en eneste kamp, så det bliver på ingen måder en nem kamp, der venter Kolding,” skriver klubben på sin hjemmeside.

Det er Kolding IFs første pokalkamp i år, mens OB Q har spillet én kamp, hvor de vandt 11-1 over B1913. I det

Læs også:

Pokalen: Seriehold fra Fyn møder de danske mestre