FC Thy-Thisted Q inviterer til “Fodboldpigernes dag”

0
439

Der er fællestræning for fodboldpiger, leg og mulighed for at møde lokale ligaspillere, når FC Thy-Thisted Q møder AaB i Gjensidig Kvindeliga på søndag den 5. november

Søndag den 5. november holder FC Thy Piger og FC Thy-Thisted Q fodboldpigernes dag, hvor der er fuld fokus på pigefodbolden.

Alle pigehold/spillere er velkomne til at deltage i arrangementet, der starter kl. 10.00 og byder på bl.a. 2 x fodboldtræning og -leg, møde med ligaspillere fra FC Thy ThistedQ, byg-selv-burgere til alle spillere 𝗼𝗴 𝗲𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗴 𝘀𝗹𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿 𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗮𝗳 𝗺𝗲𝗱 𝗲𝘁 𝗯𝗿𝗮𝗴 𝗮𝗳 𝗲𝗻 𝗸𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗴𝗮𝗸𝗮𝗺𝗽 𝗺𝗼𝗱 𝗔𝗮𝗕 𝗪𝗼𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗱 𝗸𝗮𝗺𝗽𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗲𝗿 𝗸𝗹. 𝟭𝟰.𝟬𝟬.

Der vil være gratis kaffe og kage til fremmødte forældre, sjove aktiviteter i fanzonen inden kampen og i dagens anledning giver Gjensidige Danmark fri adgang til kampen, hvor vi vil forsøge at sætte tilskuerrekord på Sparekassen Thy Arena.

For det hold, der stiller med flest spillere til dagens arrangement, vil der være en  præmie fra Gjensidige Drømmelegat.

Tilmelding til de to træninger skal ske senest 1. november til: 𝙈𝙞𝙠𝙖𝙚𝙡 𝙉𝙞𝙚𝙡𝙨𝙚𝙣 𝙥å 𝙈𝙞𝙠𝙖𝙚𝙡.𝙤𝙙𝙞𝙣𝙨𝙫𝙚𝙟@𝙜𝙢𝙖𝙞𝙡.𝙘𝙤𝙢 𝙚𝙡𝙡𝙚𝙧 𝙥å 𝟒𝟎𝟐𝟔𝟐𝟒𝟗𝟗