FC Nordsjælland alene på toppen efter sejr over AGF

0
539
FC Nordsjælland fik straffe efter 19 minutter. Det udnyttede ligatorscorer Emilía Kiær Ásgeirsdóttir sikkert. Screenshot fra Viaplay

2-0 sejr over AGF sender FC Nordsjælland alene i spidsen af Gjensidig Kvindeliga. FCN-træner storroser sit hold

“Spillerne var fantastiske og arbejdede hårdt, hvor vi fik gjort nogle af de ting, vi har trænet på. Så jeg er meget tilfreds i dag”.

Sådan siger cheftræner Chris Sargeant til FC Nordsjællands hjemmeside, efter at nordsjællænderne lørdag vandt 2-0 hjemme over AGF på Right to Dream Park i Gjensidige Kvindeliga.

Sejren sender FC Nordsjælland alene i spidsen af ligaen med 20 point foran HB Køge (17 point) og Brøndby og Kolding (begge 16 point).

Ligaens topscorer Emilía Kiær Ásgeirsdóttir gjorde det til 1-0 på et straffe efter 17 minutter og Clara la Cour slog sejren fast i sidste minut. I starten af 2. hakvleg fik AGFs Matilda Mcnamara rødt kort.

“Jeg er virkeligt glad for resultatet og kampen i dag. Den overordnede indsats var god, hvor vi kontrollerede kampen i lange perioder. Det røde kort, AGF fik, hjalp os selvfølgelig med at kontrollere endnu mere, men selv før de fik en spiller udvist følte jeg, at vi kontrollerede kampen,” siger Chris Sargeant.

FC Nordsjælland møder næste gang HB Køge i en regulær topkamp i Køge.

Du kan se højdepunkter fra kampen her: