Brøndby-profil skal igennem større knæoperation

0
728
Et ellers godt år slutter trist for Laura Hermann, der skal igennem en knæoperation og en længere pause. Foto: Brøndby IF

Knæskade koster Brøndbys Laura Hermann en længere pause. “Jeg skal nok skal komme tilbage,” skriver hun på Facebook

Brøndby-spilleren Laura Hermann står overfor en større knæoperation, som vil koste hende en længere pause.

Det skriver hun selv i et opslag på Brøndby IF Womens facebookside:

“Et vanvittigt godt 2023 slutter ikke, som jeg ønsker det. En menisk skade i det knæ, hvor jeg i forvejen har manglet et korsbånd i 2,5 år gør desværre, at der venter mig en længere pause fra fodboldbanen. Mit korsbånd og menisk skal nu laves via en operation inden jul, hvorefter jeg ser frem til igen at kunne arbejde hen imod det jeg aller helst vil – nemlig at spille fodbold,” skiver hun.

“Dybt uretfærdigt og noget lort”

Laura Hermann lægger ikke skjul på, at hun synes det er “dybt uretfærdigt og noget lort”, men den 20-årige midtbaneprofil tror på, at hun vil komme tilbage:

“Jeg har jo desværre prøvet det en gang før i det andet knæ, så jeg ved, hvad der venter mig, og er klar til at tage kampen op – jeg giver ikke op! Jeg er omgivet af en dejlig familie, nogle fantastiske veninder og en klub, der står bag mig hele vejen. Selvom den periode jeg går igennem, og den periode der venter mig, er enorm utryg og fyldt med en masse usikkerhed og tvivl, føler jeg mig alligevel ret tryg ved tanken om, at jeg nok skal komme tilbage, da det handler om det arbejde, jeg selv ligger i det. Det handler om disciplin, ærgerrighed og ihærdighed – alt sammen noget jeg står for, og alt sammen noget jeg vil bringe 100% ind i min genoptræning,” skriver Laura Hermann, der i 2023 har fået en kamp for det danske U23-landshold.

“Jeg ved, hvad der venter mig, og er klar til at tage kampen op”

Hun slutter med at skrive, at: “Kloge mennesker siger, at der er bump på vejen, og endnu klogere mennesker siger, at det skal være skidt, før det bliver godt”.