22 piger tester drømmen om USA-fodbold i Topdanmarkhallen

0
2223
Julie Andersen, der har et scolarship på South West Oklahoma State University (SWOSU), deltager på søndagens tryout i Ballerup, hvor hun fortæller om sine erfaringer med universitetsfodbold i USA.

Nordic Sport Scholarship Association, der arrangerer scolarschips i USA, holder søndag en såkaldt Tryout i Ballerup

Mindst 22 fodboldpiger, der drømmer om at kombinere fodbold med et universitetsophold i USA, samles søndag til en såkaldt tryout i Topdanmarkhallen i Ballerup.

Det er firmaet NSSA, Nordic Sport Scholarship Association, der arrangerer et såkaldt tryout, hvor de kan møde amerikanske trænere, høre om mulighederne for et helt eller delvist betalt collegeophold i USA og vise deres færdigheder i kamp.

“Vi samler dygtige fodboldspillere, som er interesserede i college-fodbold og muligheden for et scholarship. Du vil få chancen for at vise dine færdigheder i forskellige kampe og vi vil optage det hele så det kan bruges til fremtidige highlight og dialog med amerikanske trænere,” skriver NSSA på sin hjemmeside.

Lørdag havde 22 spillere meldt sig til søndagens arrangement. De kommer i følge NSSA fra klubber som Kolding IF, Fortuna Hjørring, AaB, HB Køge, B.93, Vildbjerg, FCN og Brøndby IF.

Der er stadig et par ledige pladser til søndagens arrangement. Læs mere her