Ajla Habibovic får ny, lang kontrakt i OB Q

0
1140
Ajla Habibovic har skrevet under på en ny, 3-årig aftale med OB Q. Foto: OB Q

Kort før jul skrev midtbaneprofilen Ajla Habibovic under på en ny kontrakt med OB Q, der løber helt frem til udgangen af 2026

OB Q, der skal spille om oprykning til Gjensidige Kvindeliga i foråret, har givet en af sine profiler en ny, lang kontrakt. Det er midtbanespilleren Ajla Habibovic, der kort før jul skrev under på en aftale, der løber til udgangen af 2026.

“Den dynamiske midtbanespiller har i efteråret 2023 vist sig godt frem på midtbanen, hvor det er blevet til masser af spilletid, mål og assister,” skriver ob.dk.

Tror på oprykning til sommer

Ajla Habibovic har været i OB og Team Odense Q siden 2014. Hun startede fodboldkarrieren i B.67 og har spillet 15 U19-landskampe og to U16-landskampe.

“Jeg ser noget potentiale i klubben og på holdet. Jeg tror på, at vi kan rykke op til sommer, og det vil jeg virkelig gerne være med til. Samtidig tror jeg også, at Odense Boldklub Q er den rette klub for mig i forhold til min udvikling i fremtiden. Jeg føler mig desuden også tryg ved pigerne og staben, og det er blandt andet også det, der får mig til at ville blive i klubben,” siger Ajla Habibovic til klubbens hjemmeside.

Her udtaler sportschef John Bæksted sig sådan her om ON-profilen:

“Ajla har vist, at hun hele tiden bygger på sit spil i OB Q, samt at hun udvikler sig også menneskeligt udenfor banen. Derfor er jeg og OB Q ekstra glade for at Ajla har valgt at forlænge sin kontrakt i flere år. Ajla tror på os, og vi kan nu se frem til endnu flere spændende år sammen”.

På ob.dk kan du læse interview med Ajla:

AJLA HABIBOVIC: JEG BRUGER NÆRMEST FLERE TIMER UDE I KLUBBEN END JEG GØR DERHJEMME

Foto: OB Q