Nystartet kvindehold med høje ambitioner søger spillere

0
1822
Foto: GVI

Seniorholdet GVI med hjemmebane i Gentofte søger spillere, der skal styrke deres to hold og øge bredden på kvindesiden

Af Astrid Simone Trolle

I sommeren 2023 lancerede Gentofte Vangede Idrætsforening (GVI) en ny retning for kvinde-seniorholdet med mere intensiv træning, færre ugentlige træningspas og mere tid til uddannelse og venner.

GVI’s kvindesenior består af to hold. Hold 1 består bl.a. af talentfulde piger mellem 17-24 år, der senest har spillet U16Øst/DM, U18Øst/DM og 1. Division. En stor del af pigerne har en baggrund i eliteakademierne omkring FCN, HB Køge, BSF og B.93. Mens hold 2 består af spillere, der er opvokset i klubben og sætter pris på det seriøse og udviklende træningsmiljø, samtidig med at de spiller på et lavere kampniveau.

“Din fodboldbaggrund er dog ikke afgørende. Det, der betyder mest, er dine fodboldkvaliteter samt dit fokus og vilje til at præstere maksimalt ved den ugentlige træning og under vores kampe. Samtidig er det vigtigt, at du også nyder den fælles læring som hold, og din personlige udvikling under træningen, i kampene og ved vores sociale arrangementer. Klubben søger spillere, der ønsker at yde ved de to ugentlige træningspas og under kampe,” fortæller klubben.

Foto: GVI

Udviklingsplaner og specialtræning med drengehold

Pigerne får udviklingssamtaler, individuelle udviklingsplaner og deltager i specialtræning med matchende drengehold. Der arrangeres også træningskampe mod dygtigere drenge-, pige- og kvindehold for at udvikle pigerne som spillere og som hold.

Og er du gammel fodboldspiller på eliteplan, der har været vant til et meget højt niveau, så vil GVI også prøve at tilgodese det behov. Ifølge klubben skal der arrangeres kampe mod stærke pigehold i Danmark, Sverige, Tyskland og Europa, hvis økonomien tillader det, for at styrke pigernes fodboldkvaliteter mod holdets mål. Ligeledes vil pigerne også få kampe af høj kvalitet, fx mod drengehold, som med deres spil kan udfordre og udvikle pigernes fodboldfærdigheder og kvaliteter på måder, som kun få pigehold mestrer

Ambitionerne fejler ingenting hos GVI: Der er klare målsætninger om at rykke sig op igennem rækkerne. Når man starter et nyt hold, placeres holdet i serie 2, og klubbens mål er helt klart at rykke op derefter. I efterårssæsonen betød det også, at puljen blev vundet ubesejret. I den næste sæson er fokus rettet mod serie 1. Det er kun pigernes og holdets fodboldambitioner, der vil afgøre, hvor langt holdet kan nå. GVI og trænerteamet er klar til at styrke trænings- og læringsmiljøet for at kunne støtte pigerne hele vejen.

Ambitionerne fejler ingenting hos GVI

“For at lette hverdagen for vores seniorpiger sikrer GVI, at pigerne får samme vilkår som herreseniorholdet. Dette inkluderer komplette sommer- og vintertrænings- og kampsæt samt vask af alt spillertøj og håndklæder efter træning og kampe. Pigerne har adgang til deres eget faste omklædningsrum, eksklusivt for piger, med personlige skabe udstyret med låse til fodboldstøvler, shampoo, mm.,” fortæller GVI.

Foto: GVI

Sociale aktiviteter

Klubben ønsker også at skabe et forum, hvor der skal være plads til aktiviteter uden for træningsbanen for at styrke det sociale fælleskab. Hver anden måned mødes omkring 30 spillere og trænere fra klubbens to kvinde-seniorhold til fælles middage på Bistro 28, klubbens lokale café. Derudover vil der være sociale arrangementer som minigolf, fodboldgolf og bowling.

Så har du egentlig lagt støvlerne på hylden, men fortrudt det. Eller kniber det med at kombinere elitefodbold med uddannelse. Eller har du en kæmpe fodboldgejst, og ønsker at dele den med andre. Så er GVI i Gentofte måske noget for dig.

Hvis dette lyder interessant for dig, så skriv til GVI på gvi1921@gmail.com eller ring på mobil: 20 16 07 66. Vi ser frem til at høre fra dig, besvare dine spørgsmål og invitere dig til prøvetræning.⚽️