Signe Baattrup skifter fra Fortuna til AGF

0
753
Signe Baatrup i kamp for Fortuna mod AGF. Nu skifter hun til AGF. Foto: Fortuna Hjørring

23-årige Signe Baattrup forlader Fortuna Hjørring og rykker sydpå  til Aarhus, hvor hun også studerer

Når forårets slutspil i Gjensidige Kvindelig går i gang, så stiller Signe Baattrup op for AGF i Aarhus. Dermed kommer hun tættere på sin fødeegn på Silkeborg-kanten og ikke mindst til sin studieplads i Aarhus.

Fortuna Hjørring hentede Signe Baattrup fra Kolding IF i 2022, hvor hun fik debut på ligaholdet den 6. marts. Siden er det blevet til 58 kampe i Fortuna, hvor Signe Battrup har demonstreret og begejstret på grund af sin kampvilje og sit energiske veldisciplinerede spil, som Fortuna skriver i en pressemeddelelse.

12 gange har Signe Baattrup været udtaget til repræsentative DBU-hold.

Sådan præsenterer AGF sin nye spiller på Youtube.