HB Køge henter ny 10’er i USA

0
755
Olivia Garcia kommer til fra Florida State Seminoles. Foto: HB Køge

HB Køge har skrevet 2 årig-kontrakt med 20-årige Olivia Garcia fra Florida State Seminoles. “Hun er teknisk stærk og kan begå sig på alle de offensive positioner,” siger cheftræner Kim Daugaard

Kort inden onsdagens transferdeadline sikrede HB Køge sig en aftale med den 20-årige offensivspiller Olivia Garcia, der kommer til fra Florida State Seminoles. Det skriver klubben på sin hjemmeside. Olivia kommer til HB Køge på en 2-årig kontrakt.

“Olivia er en teknisk stærk spiller, der kan begå sig på alle de offensive positioner og som samtidig har en god tilstedeværelse i feltet, der kaster mål af sig. Hun kommer direkte fra college og collegefodbold, så er hun jo yngre end de andre amerikanske spillere, vi har haft i klubben de senere år. Det er en ny tilværelse hun skal i gang med, og vi skal give hende tid og plads til at finde sig til rette – men vi tror på, hun kan gøre en forskel for os. Både i løbet af foråret og på den længere bane,” siger cheftræner i HB Køge, Kim Daugaard, til hbkoge.dk.

“Olivia er en teknisk stærk spiller, der kan begå sig på alle de offensive positioner”

Olivia Garcia kommer til Køge med et frisk nationalt collegemesterskab i bagagen. Hun nåede 18 kampe og scorede fire mål i 2023-sæsonen i Florida State Seminoles.

“Jeg er så spændt. Det er en barndomsdrøm for mig at komme til Europa og spille fodbold. Så jeg er virkelig taknemmelig for at HB Køge tror på mig og giver mig chancen. Det er et stort skridt for mig, men det er et skridt, jeg altid har drømt om at tage, siden jeg så europæisk fodbold i tv som barn,” siger hun til klubhjemmesiden.