HB Køge sælger midtbaneprofil til Rosenborg BK

0
944
Beate Marcussen på vej på banen for HB Køge: Foto: HB Køge

HB Køge har solgt midtbanespilleren Beate Marcussen til norske Rosenborg BK

Efter 49 kampe i HB Køge er midtbanespilleren Beate Marcussen nu klar til at tørne ud for norske Rosenborg BK. Kort før transfervindue lukning i onsdags blev de to klubber og Beate Marcussen enige om et skifte, og nu er de sidste detaljer faldet på plads, så HB Køge kan offentliggøre handlen på sin hjemmeside.

“Vi har fået et godt tilbud fra en god klub i Norge, som det er forståeligt Beate også synes er spændende. Med fem måneder tilbage af hendes aftale her gav det kun mening at lade Beate tage afsted – ikke mindst fordi vi har vist rettidig omhu og forberedt os på hendes potentielle afgang,” siger cheftræner i HB Køge Kim Daugaard.

24-årige Beate Marcussen skiftede til HB Køge fra FC Thy Thisted i sommeren 2022. Hun debuterede den 7. august 2022 i en 2-1-sejr over Brøndby IF. Beate Marcussen har scoret 18 mål i sin HB Køge-tid.

LÆS: Ny bog til dig, der er blevet frivillig fodboldtræner