Fodboldstævne på Fyn samler piger og drenge fra hele landet

0
706
Foto: Orifarm Øens Hold Cup

Træningsstævnet Orifarm Øens Hold Cup er for alle niveauer i årgangene U8 til U17. Stævnet afvikles i otte klubber rundt omkring på Fyn i weekenden 22.-24. marts

Piger og drenge fra hele landet sætter i slutningen af marts kursen mod Fyn for at deltage i Orifarm Øens Hold Cup. Det er et træningsstævne for årgange U8 til U17, som afholdes i en række udvalgte fynske klubber i fodboldsamarbejdet Øens Hold (OB) den 22.-24. marts.
Stævnet er for alle niveauer (A-B-C-D), hvilket gør det til en oplagt fællestur for hele årgangen, skriver arrangørerne. Hver årgang spiller på hvert sit spillested:

Klub og årgang:
Årslev BK U8+U9
Ringe BK U10
KRFK U11
FC Broby U12
SUB Ullerslev U13
Otterup B&IK U14
Horne fS U15
Tårup IF U16+U17

“Der prioriteres altid modstandere fra andre dele af landet. Her deltager altid hold fra hele Danmark. Her er ikke noget max antal spillere pr hold, der er fri udskiftning, og I kan løbende skifte spillere mellem jeres hold, hvis I er flere hold afsted,” skriver arrangørerne.

Deltagerne indkvarteres i eget klasselokale i gåafstand til banerne. Forældre er velkomne til at deltage i weekenden til samme pris som børnene.

Det koster 500 kr. pr. deltager og et holdgebyr på 500 kr. at være med.

Læs mere om stævnet her.

FIK DU LÆST: Ny bog til dig, der er blevet frivillig fodboldtræner

Du kan se en video om Orifarm Øens Hold Cup her: