Træningskampe: OB slog FCN, HB Køge tabte til svenskere

0
1235
Fortunas Signe Carstens er kommet godt i gang efter vinterpausen. Hun scorede lørdag to af Fortunas mål i 4-0 sejren over FC Thy Thisted. Foto: Jess M. Madsen

fodboldforpiger.dk giver dig her et kort overblik over weekendens træningskampe i Gjensidige Kvindeliga:

FC Nordsjælland – OB 0-2

FC Nordsjælland tog søndag imod OB fra kvalifikationsligaen hjemme på Right to Dream Park i Farum. OB, der netop har forstærket sig med fire amerikanere, vandt med to mål af to af amerikanerne, hhv. Ally Clark og Gia Vicari.

HB Køge – Kristianstads DFF 0-2

HB Køge havde søndag besøg fra Sverige. De svenske gæster rejste hjem med en 2-0 sejr.

Fortuna Hjørring – FC Thy Thisted 4-0

Der var bare gået to minutter, da nigerianske Joy Omewa scorede til 1-0 for hjemmeholdet, og syv minutter senere gav canadiske Ariel Young sig selv en forrygende debut for Fortuna, da hun scorede til 2-0. I anden halvleg fulgte Signe Carstens trop med yderligere to scoringer til slutresultatet 4-0.

Kolding IF – Brøndby IF 0-2

Kolding tog lørdag imod kvindeligaens førerhold Brøndby. Gæsterne vandt 2-0 på mål af Celine Emilie Nergård og Sofie Hornemann.