Tvillinger får kontrakter i Fortuna Hjørring og flytter ind på akademiet

0
950
Stephanie Hedegaard Jakobsen, der netop har fået debut på Fortuna Hjørrings U19 Liga, har skrevet kontrakt med Fortuna og bliver til sommer en del af Dana Cup Academy.

Fortuna Hjørring har skrevet kontrakter med Stephanie og Sandra Hedegaard Jakobsen, der spiller U16 Liga og til sommer flytter ind på Dana Cup Academy

To af Fortuna Hjørrings unge talenter har fået kontrakter med klubben og flytter til sommer ind på Dana Cup Academy. Det er Stephanie Hedegaard Jakobsen og Sandra Hedegaard Jakobsen, der er tvillinger og begge har gjort det godt på klubbens U16 Liga hold. De kommer begge fra Jetsmark, som i øvrigt også er barndomsklub for Paris Saint-Germain-spilleren og landsholdsstjernen Amalie Vangsgaard, der også er tidligere Fortuna-spiller.

Sandra beskrives som en god venstrebenet spiller, som primært gør sig på venstreback-positionen. Hun bringer en masse power og gåpåmod i sit spil og er rigtig duelstærk, lyder det. Sandra har været inde omkring det danske U16-landshold og skal gå på HHX, når hun til sommer starter på Dana Cup Academy.

Sandra Hedegaard Jakobsen, der spiller U16 Liga, har skrevet kontrakt med Fortuna og bliver til sommer en del af Dana Cup Academy.

Stephanie er en offensiv spiller, “som er dygtig til at finde mellemrum, udfordre og har et godt spark,” som Fortuna skriver. Hun fik i sidste weekend debut i U19 ligaen og gjorde sig blandt andet bemærket på Fortunas til Dallas for nylig, hvor hun blev valgt som én stævnets bedste spillere. Stephanie starter ligeledes på HHX, når hun bliver en del af akademiet i Hjørring efter sommerferien.

“Fortuna Hjørring er rigtig glade for igen at kunne tilbyde en kontrakt til to unge lokale spillere, som er et produkt af vores tætte samarbejde med de nordjyske klubber. Det er en god fortælling for os, og forhåbentligt kan de to piger følge samme vej, som deres tidligere “klubkammerat” i Jetsmark IF, Amalie Vangsgaard har gjort,” siger Mathias Bengtsson.