Fodbolddrømme kan atter blive virkelighed på Madsby Pige Cup

0
276
Fra Madsby Pigecup 2023.

Igen i år er Gjensidige Drømmelegat med som guldpartner, når Danmarks største og ældste pigefodboldstævne afvikles den 31. maj til 2. juni i Fredericia. Alle deltagende hold har mulighed for at gå på scenen og søge om et legat, der kan opfylde deres fodbolddrøm.

SPONSORERET | Det populære pigefodbold-stævne sætter igen i år deltagerrekord når knapt 260 hold og mere end 3000 fodboldpiger fra hele landet sætter hinanden stævne i Fredericia. Udover et tætpakket turneringsprogram vil der være en lang række aktiviteter for pigerne – uanset alder.

Har man kræfter til overs efter fodboldkampene, så kan man prøve kræfter med fx fodbolddart, hoppeborg eller rodeotyr. For de lidt ældre piger er der et lounge-område, hvor man bl.a. kan tage en bordfodbolddyst på ”Kvindernes Kampbord” – Gjensidiges specialdesignede bordfodboldbord med kvindelige spillere.

Du kan se en kampagnefilm om Kvindernes Kampbord på Youtube her

Søg Gjensidige Drømmelegat live på Madsby Pige Cup

Lørdag den 1. juni tager Gjensidige Drømmelegat-juryen atter plads på stævnets store scene.  I bedste ”Løvens Hule”-stil kan de deltagende hold præsentere deres fodbolddrøm og måske blive belønnet med et legat.

Sidste år var der hele 36 hold som tog chancen, og otte af dem kunne tage hjem fra Madsby med et Drømmelegat i bagagen. Fx fik Marienlyst U13 piger drømmen om nye spillerdragter opfyldt. Pigerne fra Taastrup FC kom afsted på den længe ønskede bustur til Legoland mens både Greve Fodbold U11 og VG Fodbold U14 fik en Soundboks der kan peppe stemningen i omklædningen og på træningsbanen op. Det er dog kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan søges om.

Vil man sikre sig en plads på scenen lørdag, skal man tilmelde sig via dette link

Der er et begrænset antal pladser, så det er først-til-mølle der gælder. Sidste frist er den 23. maj 2024.

Fra Madsby Pigecup 2023.

Lige vilkår og stærke fællesskaber

Siden 2020 har Gjensidige uddelt tæt på 100 Drømmelegater til foboldhold i hele Danmark. Drømmelegatet blev stiftet med et ønske om at understøtte Gjensidige Kvindeligas mission om at inspirere piger til at drømme, og sætte fokus på de ulige vilkår som pige- og drengespillere har rundt om i klubberne. Sidenhen er formålet udvidet til at styrke de vigtige fysiske fællesskaber som pigerne har omkring fodbolden – både for at fastholde pigerne længere i sporten og for at forebygge mistrivsel blandt piger og unge kvinder. Drømmelegater uddeles 3 – 4 gange årligt og modtagerne bliver udvalgt af Drømmelegat-juryen, som består af journalist og iværksætter Heidi Frederikke Sigdal, Ligachef Nicolai Kaas Nordstrøm, Formand for DBU Bornholm Lars Albæk og Sponsorship Manager i Gjensidige Susan Blindbæk Vestergård.

Du kan læse mere om Gjensidige Drømmelegat og hvem der har modtaget legatet på www.droemmelegat.dk