Sofie Vendelbo vender retur til AGF

0
534
Sofie Vendelbo. Foto: AGF

AGF’s kvinder henter den 24-årige forsvarsspiller Sofie Vendelbo hjem fra tysk fodbold

”Det er en stor glæde, at vi er lykkes med at hente Sofie Vendelbo hjem til vores kommende sæson i Gjensidige Kvindeligaen”.

Sådan lyder det glade budskab på AGFs hjemmeside. Glæden skyldes, at Sofie Vendelbo nu vender retur til AGF efter først et halvt år i belgiske KRC Genk og siden et år hos1. FC Køln i den tyske frauenbundesliga.

”Det har været en stor oplevelse at spille i udlandet det sidste halvandet år, og jeg har rykket mit spil på flere måder. Men jeg trænger til at komme hjem til Danmark og føler, at jeg vender tilbage til mit hjem i AGF. Det er her, jeg hører til, og jeg glæder mig til at være omgivet af gode holdkammerater og til at være en del af et hold med høje sportslige ambitioner,” siger den 24-årige forsvarsspiller til agf.dk.

Sofie Vendelbo kom oprindeligt til GSK i Aarhus fra Vildbjerg og blev i 2020 en del af AGF Kvindefodbold.

”I sin tid i AGF voksede Sofie til at blive en vigtig og central figur både på og uden for banen og hun har fortsat sin gode udvikling i først Belgien og senere Tyskland. Vi husker hende som en spiller, der altid stiller høje krav til sig selv og arbejder hårdt for at indfri dem og hun bliver en vigtig tilføjelse til truppen frem mod den kommende sæson,” siger chef for AGF Kvindefodbold, Daniel Lauridsen.