OB-spiller skifter til BSF

0
813


Den tidligere OB-angriber Britta Olsen (billedet) tørner ud for BSFs 3F Liga-tropper i forårssæsonen. Britta Olsen har holdt pause fra fodbolden det sidste halve år, men hun har nu valgt at snøre støvlerne igen, oplyser BSF i en pressemeddelelse.

Britta Olsen, der er 21 år og har en fortid som ungdomsspiller i Team Viborg, kan spille både kant og i angrebet, og hun har ikke færre end 33 ungdomslandskampe på sit fodbold-cv. Hun har de sidste to uger prøvetrænet hos BSF, og her glæder man sig over, at det er lykkedes at få den alsidige offensivspiller med i truppen:

”Det er rigtig glædeligt for BSF og for dansk kvindefodbold at Britta igen har fundet lyst og tid til at tage fat på elitefodbolden igen.  Hvem ved måske Britta igen en dag kan stemple ind som landsholdsspiller når landstræneren helt naturligt skal skifte nogle af de gamle ud på landsholdet,” skriver BSF.

I perioden 2007 til 2011 spillede Britta Olsen 33 ungdomslandskampe for Danmark med U18 VM i New Zealand som højdepunktet.